Sir Bourbon Dixieland Band

Kungsbacka

Erik Gullbransson

Han startade sin musikaliska karriär redan som 17 åring med allt från jazz med storband till pop och showorkestrar. Som musikalartist har han medverkat i en lång rad produktioner bl.a. Les Misérables, Jesus Christ Superstar och Miss Saigon. En mångsidig artist, sångare och skådespelare.

 

Johanna Hjort

Johanna har gästat oss tidigare i Kungsbacka, är uppfödd med jazz och har utvecklat en personlig och svängig sångstil. Johanna sjunger allt från jazz till dagens melodiska pop. Hon uppträder ofta med egen jazzgrupp men även med andra band, även med Sir Bourbon vid åtskilliga tillfällen.

 

Sven-Erik ”Svenna” Dahlberg

Svenna är en välkänd profil i det Göteborgska musiklivet. Flitig pianist och ackompanjatör inom flera olika musikgenrer och känd från radio och TV. Hans samarbete med Sonya Hedenbratt, han ackompanjerade henne i närmare 30 år, gav oss många musikaliska höjdpunkter. Med Sven-Erik vid tangenterna kan vi garantera en härlig eftermiddag.

 

 

Sir Bourbon Dixieland Band

Vårt husband som varit med från starten 2003, är från Göteborg och spelar en härlig Happy Jazz med mycket Swing i. Bandet, nu 34 år, är välkända för jazzpubliken i Kungsbacka, men också från klubbar och festivaler både i Sverige och utomlands. Ett av Sveriges bästa dixie-band. 

 

Röda Korset i Kungsbacka samlar in pengar som går till internationella insatser och arbete inom Sverige genom bössinsamling och basarer.

 

I Kungsbacka är de sjukhusvärdar, arbetar i sin Second Hand butik, gör trivselaktiviteter på äldreboenden, har plåsterskola som lär förskolebarn att ta hand om småsår, ger stöd till flyktingar, har skolprojekt kring humanitär rätt och integration och mycket annat. De gör även insamlingar för nationella och internationella insatser.

Boka
15okt 15:00

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595
Telefon: 0705-844307

Hemsida: http://www.kungsbackateater.se

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se