David Carbe med gäster

Kungsbacka

Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Kungsbacka Teater för en konsert fylld med härligt varierad musik – från jazz och musikal till boogie woogie och rock'n roll! Gästar konserten gör Lars-Eric Frendberg och Stina Klintbom.

 

David Carbe

24-årig aktivt frilansande pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Han har bland annat gästspelat med Robert Wells på ett femtiotal konserter runt om i landet, spelat förband till Jill Johnson, fått pris som ”King of Piano”, Västanvinds Taubestipendium samt Mimers Kulturstipendium. Nu ser han mycket fram emot att få komma till Kungsbacka Teater och underhålla Kungsbackapubliken med sin show!

 

Carbes gäster är Stina Klintbom, en mångsidig sångerska som bl.a. har turnerat som Agnetha Fältskog i ABBA-bandet The Arrival - samt Lars-Eric Frendberg, en estradör med timing och publikkontakt som få och med en bred repertoar som rymmer allt mellan Taube och Elvis.

 

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Benny Andersson och många fler!

Boka
07okt 16:00

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: http://www.kungsbackateater.se

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se