Greger Siljebo och Jacob Petrén

Kungsbacka

Låtar inifrån är en genrebefriad blandning av egen och andras musik som av olika skäl fått en plats i de inre rummen.

Självfallet lyser duons olika musikaliska rötter igenom, så visst kommer doften av svensk folkmusik, klassisk musik och även en del annat att finnas där. Allvar blandas med humor och förhoppningen är att beröra och samtidigt ge vila och välbehag.

 

Jakob Petrén

Jakob växlar obehindrat mellan allt från klassisk musik till rock och pop. Hans mångsidighet som pianist, arrangör och kompositör har gjort honom till en väl ansedd gäst vid radio och TV-produktioner samt vid flera av de större institutionerna både i Sverige och utomlands. Han har kunnat ses i produktioner som operan Rigoletto, musikaler som Annie, Evigt Ung och My Fair Lady. Jakob har hela världen som arbetsfält och turnerar flitigt i olika konstellationer.

 

Greger Siljebo

Med sin musikaliska bredd och nyfikenhet är han en mycket flitigt anlitad musiker och kapellmästare i olika sammanhang. Senast såg vi honom som Spelmannen i Jönköpings konserthus storsatsning, musikalen “Spelman på taket”. Greger äger även rätten att titulera sig riksspelman, och anses av många tillhöra den absoluta eliten inom svensk folkmusik.

 

01okt 13:00

Kontaktinformation

Kulturhuset Fyren
Snäckan, kulturhuset Fyren
Kungsbacka
Telefon: 0300-838020

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: http://www.kungsbacka.se

Prisinformation

Fri entré

Res med kollektivtrafiken