En hyllning till Ted Gärdestad

Kungsbacka

Under de fem sista åren av sin karriär kompades Ted av trettonmannabandet Rock ’n ’Roll Machine. Tillsammans gjorde de ett hundratal spelningar och bandmedlemmarna har mängder av minnen som de nu vill dela med sig av. Under hyllningskonserten får alla Gärdestads beundrare chans att få ta del av dessa historier, men också möjlighet att få njuta den fantastiska låtskatt som Ted skapade tillsammans med sin bror Kenneth.

Vem har inte nynnat med till Jag vill ha en egen måne, Satellit, Himlen är oskyldigt blå, Eiffeltornet, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull eller någon av de andra tidlösa klassikerna?

Tidigare konserter har avslutats med stående ovationer och det märks att bröderna Gärdestads musik har lämnat ett starkt avtryck.

 

Under en intervju i ett tv-program -93 berättade Ted att ”han vill spela med dom som han trivs med och som spelar musiken på det sätt som han vill”. Det var naturligtvis sitt band Rock ’n’ Roll Machine som han pratade om. Dessutom har hans bror Kenneth nyligen uttryckt i en intervju att ”av alla de som spelade med Ted var ”Maskinen” de som bäst kunde hantera Ted och hans sjukdom”.

 

Ted Gärdestad är också aktuell i biofilmen som handlar om sångaren och hans liv.

Boka
03mar 18:00

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42
43442 Kungsbacka
Telefon: 0300-834595

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: http://www.kungsbackateater.se

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se