Paket/Erbjudande

Cykelpaket

Att cykla i Halland på västkusten är svensk cykelsemester när den är som bäst. Boka färdiga cykelpaket med boende, mat och upplevelser. Och bagagetransport om du vill ha det riktigt bekvämt.

Cykelturerna följer kilometerlånga sandstränder omväxlande med karga klippor, ljuva strandängar och bok- och barrskogar. Du möts av ett cykelvänligt landskap utan besvärliga backar, där doften av hav är ständig följeslagare.

Gyllene paketet

Lyxig tur utmed hallandskusten, där allt ingår - upplevelser med god mat och boende på hotell med hög klass, 5 dagar.

I Gyllene paketet cyklar du utmed kilometerlånga sandstränder, förbi strandängar och genom talldoftande strandskogar. Du sover gott på högklassiga hotell i Hallands mysiga städer och på Tjolöholms slottsområde, njuter av god mat och får ett smakprov av Hallands upplevelser. Cykla, njut och må bra - vi har ordnat allt och gjort det bekvämt för dig!

Cykelpaket Kattegattleden, 7 eller 5 dagar

Cykelrutten följer den nya Kattegattleden utmed den saltstänkta kusten, så nära havet det bara går. Paketet bjuder på ett spännande och varierat urval av Hallands bästa boende med genomgående bra standard. Du bor på högklassiga hotell, eget strandhus alternativt vandrarhem på Varbergs fästning och idylliska bed & breakfast.

På turen passerar du Hallands charmiga kuststäder, Halmstad, Falkenberg och Varberg och som avslutning Kungsbacka strax söder om Göteborg.

Kontaktinformation

Plönegatan 25 c
30234 Halmstad
Kontaktperson: Brittmarie Rothstein
Telefon: 0702-407420
Bokning: 0702-407420

E-post: info@gylleneturer.se
Hemsida: www.gylleneturer.se

Hitta hit

Prisinformation

Se priser på hemsidan.

Fakta

Du kan läsa mer om de olika cykelpaketen på hemsidan.