Gårdsbutiken på Skårs Gård

Fjärås, Kungsbacka

Skårs Gård är ett utflyktsmål för hela familjen, företaget eller kompisgänget. Mat, glädje och utenjut är receptet på en mötesplats som stimulerar alla våra sinnen. Här serveras rykande bruncher och hemlagad glass. Här badas örtspa, frossas i våfflor och framförallt allt skrattar vi mycket! Bara för att vi gillar det vi gör. Och vi hoppas det märks. Vi finns mitt i den vackraste naturen mellan Kungsbacka och Varberg.

Mysig gårdsbutik

Hos hos oss hittar du en unik liten livsnjutningsbutik som är fylld med romantiska kläder och accessoarer, vacker inredning, finurliga presenter, naturliga trädgårdsartiklar, färgglada leksaker, egna marmelader, skorpor, välgörande safter och ekologiska teer. Vi är inspirerade av vintage, rustikt och den nostalgiska stilen, men även med inslag av glada utropstecken! Det viktigaste är att vi tycker om allt det vi säljer. Och att du hittar det lilla extra!

Vägg i vägg med gårdsbutiken kan du värma dig med en kopp kaffe, njuta av en våffla och glass. På sommaren har vi även en uteservering.

Våra varumärken är bland annat:

Isay & Repeat, Capri Collection, Ziz design, Sia, La shelf, Dynäs, Strömshaga, Victoria Design, Box in bag, Garden Glory, Jabadabadoo, Spice Tree, Ramlösa, Cool Generation, Lilla bruket, Kärrakulle, Blom Collection Copenhagen, MOW Madeleine of Wiken m fl.