Hamra Gård

Åsa, Kungsbacka

Med varsam hand och stort hantverkskunnande förädlar vi Gårdens resurser. Lamm-, fläskkött (fruset) och charkvaror finns till försäljning i Gårdsboden, till detta välsmakande tillbehör gjorda på egna och lokala grönsaker och bär. Fåren ger oss också vackra lammfällar, garn och härliga ullprodukter.

Cirka två mil söder om Kungsbacka, i kustnära Åsa, ligger Hamragård i en dal omgiven av skogsbeklädda kullar. Gården har varit i släktens ägo sedan fyra generationer och drivs idag av familjen Sten.

På gården finns Ryafår som betar gårdens vallar, samt en mindre besättning grisar. Eftersom våra djurbesättningar är små, har vi möjlighet att se varje individ och ge varje djur den omsorg det behöver. På så sätt får vi friskare, gladare djur.

På markerna odlas främst vall och spannmål som foder till djuren, men även potatis, frukt, bär och grönsaker till husbehov och till våra marmelader och grönsaksinläggningar.

Välkommen hit så berättar vi, hur vi tar till vara Hela djuret och ansvarar för varje led i produktionskedjan.

Kontaktinformation

HamraGård
Hamragårdsvägen 19
439 51 Åsa
Telefon: 0702-155403

E-post: info@hamragard.se
Hemsida: http://www.hamragard.se

Öppettider

Torsdag- Fredag 15-19
Lördag 11-15

Andra tider enl. överenskommelse

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från E6, tag avfart 58 eller 59 och kör mot Åsa. I rondellen i Åsa kör mot Stockalid och Åsa station. Efter ca 500m sväng höger in på Hamragårdsvägen, mitt emot busskuren. Efter 200m ligger gården på Vänsterhand.

För GPS:en WGS84: 57 21' 30.0'' N, 012 07' 48.0''E