Konferens och event

Fjärås, Kungsbacka

Vi på Stall Allatorp önskar er välkomna till vårt aktivitetsprogram där vi erbjuder företag, grupper och varför inte kompisgänget att förgylla vardagen och utveckla gruppsamhörigheten.

I vårt program ingår teambildnings övningar så väl som rena äventyrs aktiviteter som får kompisgänget eller er avdelning på företaget att komma närmare varandra. Vad ni söker eller vad som passar er bäst bestämmer ni, vi anpassar aktiviteten till gruppens sammansättning och behov. 

Mästarbanan 

Vi har en utmaningsbana som vi kallar mästarebanan där vi sätter era fysiska och kommunikativa kunskaper på prov. Bygger på idéer ur mästarnas mästare. Övningarna kan utföras i grupp eller individuellt. 

Teambildning 

När ni bokar teambildning hos oss får ni möjlighet att lösa problem i grupp samt även sammarbeta fysiskt för att nå ett mål. 

Övrig information 

Vi kan skräddarsy aktiviteter så att de passar er som grupp, helt utifrån gruppens sammansättning. 
Vad ingår då förutom själva övningarna?
Tillgång till vår Saloon/ konferenslokal för 30 personer, I saloonen hålls genomgångar och där serveras även maten.

Vi tillhandahåller överdragsoveraller för era övningar om så önskas. 

Dagkonferens

Vi kan erbjuda en konferens i en lantlig miljö för upp till 30 personer endast 8 min från Kungsbacka centrum. Ni får möjlighet att blanda ert program med aktiviteter efter ert önskemål. I konferenspaketen ingår frukt, kaffe och bakverk samt lunch och dricka. Allt anpassas till konferensens längd. Önskas ett två dagarsprogram går det givetvis också att ordna. 

Vi tillhandahåller Wi-Fi samt projektor för era presentationer.

Hitta hit