Cykelpaket

Kungsbacka

Under din cykeltur på Kattegattleden finns gott om ställen att pausa på, allt från caféer, gårdsbutiker, upplevelser & sevärdheter till badplatser och restauranger. För dig som vill börja cykla redan på ankomstdagen finns det olika cykelturer att välja på som tar dig genom böljande landskap och enastående natur. Oberoende på hur, och var du cyklar hoppas vi att du får en fin och minnesvärd upplevelse med start hos oss i Kungsbacka.

Cykelpaket

I priset ingår:
2 rätters middag exkl. dryck 
1 övernattning i våra Standardrum
Best Breakfast buffé
Cykelförvaring över natten

Pris: 1 095kr/pers
Priset går inte att kombinera med andra kampanjer eller erbjudanden.

Tillägg:
Extra natt 650kr/pers
Enkelrumstillägg 300kr
Hyra cykel 200kr/dygn

Välkommen att upptäcka Kungsbacka på två hjul!

Hyr cykel hos oss

När du hyr cykel hos oss finns den tillgänglig vid incheckning. Vid avresa lämnar du den hos oss eller så kan du lämna den i Göteborg efter att du checkat ut från hotellet eller tar dig vidare. Vi hämtar vi upp den och transporterar den tillbaka den till oss här i Kungsbacka och vi kan även hjälpa till med att transportera ditt bagage från Kungsbacka till Göteborg om ni så önskar.

Ta med egen cykel

Om du väljer att cykla med egen cykel har vi låsbart och bevakat utrymme samt enklare service kit att erbjuda.

Under din cykeltur på norra Kattegattleden finns gott om ställen att pausa på, allt från caféer, gårdsbutiker, upplevelser & sevärdheter till badplatser och restauranger. För dig som vill börja cykla redan på ankomstdagen finns det olika cykelturer att välja på som tar dig genom böljande landskap och enastående natur. Oberoende på hur och var du cyklar hoppas vi att du får en fin och minnesvärd upplevelse med start hos oss i Kungsbacka.

Hitta hit