INSTÄLLT - Carbe med gäster

Kungsbacka Teater, Kungsbacka
Evenemanget är inställt på arrangörens begäran. Kunderna informeras via mejl.

Pianisten och entertainern David Carbe gästas av Sofia Källgren och Gert Lengstrand. Tillsammans med David Carbe Kvartett bjuds det på en varierande show med en varm stämning och välkända musikstycken – från klassiskt till rock'n'roll!

Sofia Källgren

Sofia Källgren är en av Sveriges mest folkkära artister. I över 20 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands.

I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där hon turnerat och släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i  Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan och mängder av TV-program.

Hon har samarbetat med symfoniorkestrar, stråkensembler, körer och artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams för att nämna några.

Gert Lengstrand

Sångare i Streaplers 1959-1966 och har under hela sitt liv turnerat både som soloartist och i flera olika bandkonstellationer.

Gert har en extra stor kärlek till rock'n'roll och artister som Elvis, Chuck Berry och Jerry Lee.

Gert Lengstrand har även haft en karriär som låtskrivare. Han har skrivit texten till bland annat Eloise, Tusen och en natt och Växeln hallå.

David Carbe

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år.

Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Sofia Källgren, Janne Schaffer och Sonja Aldén samt konceptet "Carbe med gäster" som gjort succé i många svenska städer.

David Carbe Kvartett

David Carbe – piano
Johan Walter – gitarr
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas

Speltid

2 timmar, 30 minuter inklusive paus

Arrangör

Carbe Musik

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit