Live as you dream

Hålabäcksskolan, Kungsbacka

En föreläsning som kan lyfta livet med Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare i Hålabäcksskolan.

Alla har vi en dröm, eller åtminstone hade vi en dröm, om hur vi vill leva våra liv. Men hur många av oss följer sin dröm? Hur många har glömt drömmen och lever med stress, oro och låg energi? ‘LIVE AS YOU DREAM’ är en två timmar lång föreläsning med grund i Janesh Vaidyas mångåriga erfarenhet av att arbeta med hälsa och hjälpa människor hitta tillbaka till livsglädjen.

Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’, ‘Yoga är min terapi’, ‘Maten från min by', ‘I det sista regnet’ och ‘Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.


2017 lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ och i år besöker föreläsningsturnén ’LIVE AS YOU DREAM’ 40 städer från Östersund till Ystad för att du ska få chansen att inspireras och utvecklas.

16sep 18:00 - 20:30

Kontaktinformation

Kungsbacka Turistbyrå
Blomstergatan 6
Hålabäcksskolan
Telefon: 0739-833430

Arrangör: Om balans

E-post: info@ombalans.se

Prisinformation

295 kr per biljett

Fakta

Bokning på www.tickster.se

Hitta hit