Loranga, Masarin & Dartanjang

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Vuxenvärlden möter barnvärlden och krockar uppstår, men tänker vi egentligen så olika och vad är egentligen viktigt? Vi kanske skulle starta morgondagen med glassfrukost och ett parti bullhockey, samtidigt som låttexten "Jobba mindre, dansa mer" strömmar ur radiohögtalaren?

 

Pappa Loranga tycker att regler är det tråkigaste som finns och vad kan vara viktigare än att spela popmusik och leka med sitt barn hela dagarna? Ja, inte kan det vara att jobba i alla fall.

 

Den lilla familjen består även utav Masarin som är alldeles för liten och klok för att gå i skolan och den smått förvirrade farfadern Dartanjang vars personlighet löser de flesta problem. Hans största merit är att han en gång jobbat som tigertämjare, en tillgång som visar sig vara väldigt användbar när ladugården plötsligt blir invaderad av minst tusen tigrar.

 

Stadens argaste kommunalarbetare får dock nys om att saker och ting inte riktigt står till som det ska på den lilla gården och tänker minsann se till att Loranga börjar följa de regler som finns, annars kommer åtgärder vidtas.

 

Kom ihåg sittkudde!

 

Önskvärd ålder 3-99 år.

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Biljetter köper du på Ticketmaster eller Kungsbacka Turistbyrån

Hitta hit