Trailer

TENORI & Anna Bromee

Kungsbacka

Den numera engelsk-svenska tenorgruppen TENORI har sedan 2003 gjort succé i Storbritannien och internationellt. Den 21 november intar de Kungsbacka Teater tillsammans med komikern och skådespelaren Anna Bromee. Där bjuder de på en helaftonskonsert med det bästa från opera, musikal och filmmusik. Från Fantomen och Nessun Dorma till The Prayer och The Godfather.

 

Det som framför allt varit utmärkande för TENORI är att de hela tiden kunnat presentera ”the real thing” - riktiga operasångare på internationell nivå med erfarenhet från opera- och konserthus, the West End, skivinspelningar och TV-produktioner.  

 

Skådespelaren och komikern Anna Bromee är känd från bland annat Falkenbergsrevyn, Lisebergsteatern och för föreställningen "Ett bloss för Lena Nyman", samt från TV-program som "Partaj" och "Doobidoo". Hon har tilldelats det prestigefyllda Bosse Parnevik-stipendiet och Sällskapet Stallfåglarnas Humorpris, samt varit med och vunnit Kristallen för TV-programmen "Partaj" och "Familjen Rysberg". Anna har också gett ut skivan "Jag ville dansa med lyckan - Edith Piaf på Svenska".

 

Dan Lindén är en etablerad pianist och kapellmästare som är verksam i både Sverige och Norge. Han har bland annat varit kapellmästare för Göteborgsoperans uppsättning av musikalen Hair och fyra årgångar av visfestivalen Taubespelen. Dan har spelat med många av våra största och mest folkkära artister som Helen Sjöholm, Sven-Bertil Taube, Miriam Bryant, Ola Salo, Sanna Nielsen och Björn Skifs. Tenori är glada att ha Dan med oss igen.

 

På scen

Alexander Grove
Ulric Björklund
Kalle Leander 
Anna Bromee
Dan Lindén

 

Speltid

2 timmar, inklusive paus

 

Arrangör

Kungsbacka Teater

Boka

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit