Jubileumsgala - Radio Nostalgi 25 år

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Under de 25 år som Radio Nostalgi varit verksamma har vi lyssnare kunnat ta del av intervjuer och musik av artister, låtskrivare och musiker vars karriärer och framgångar har satt djupa spår i såväl Sverige som på den internationella musikkartan. Kanalen har dessutom instiftat utmärkelsen Radio Nostalgi Hall of Fame för att uppmärksamma dessa musiker och artister ytterligare. Hittills har ett hundratal personer blivit invalda.

 

Gäster

The Cadillac Band med Janne Lucas, gitarristen Terry Wayne, Elvis-basisten Jerry Scheff och före detta Streaplers-sångaren Ove Pilebo.

Linda Gail Lewis, pianist, rocksångare och syster till Jerry Lee Lewis, med band.

The Spotnicks

Streaplerslegendarerna med The Mule Skinner Band

Sveriges Rockprins Leffe Carlsson och danska rockstjärnan Michelle som gör sin Sverigedebut på Kungsbacka Teater. De backas upp av dansare och Kungsbackabandet The Songwriters Ed med Davey Barnes.

Basisten Magnus Rosén, känd från hårdrocksbandet Hammerfall, som fortsatt att turnera världen runt. Idag medlem i spanska Avalanche och brasilianska Shadowside.

Kvällens konferencier är Jan Kotschack, son till Radio Nords grundare Jack Kotschack och författare till boken ”Stick iväg, Jack! – Historien om Radio Nord”.

 

Speltid

3 timmar, inklusive paus

 

Arrangör

Radio Nostalgi

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit