Sweden Swings - Smoke Rings Sisters

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Spänn fast säkerhetsbältet och häng med Smoke Rings Sisters och musikerna i The Dixie Dan Trio på en resa tillbaka till dåtidens Sverige. Du kommer få njuta av jazz, swing och boogie woogie samt ett par katter ibland hermelinerna - allt på Smoke Rings Sisters vis!

 

Efter de bejublade konserterna "That Swing Thing" och "A Swingin´ Christmas” och gästspel på Vara Konserthus, Göteborgs Stadsteater och Göteborgsoperan är det nu dags för ”Sweden Swings” - ett hyllningsprogram till våra mest älskade svenska artister och kompositörer!

 

Under kvällen får vi möta legendarer som Monica Zetterlund, Alice Babs, Lill-Babs, Povel Ramel, Owe Thörnqvist, Zarah Leander, Sonya Hedenbratt och många, många fler. Till och med Håkan Hellström och Ace of Base dyker upp, om än musikaliskt förklädda i storbands- och charlestonversioner.

 

I ”Sweden Swings” plockar den hyllade vokaltrion de allra bästa pärlorna ur guldåren 1930-1960. I tidsenliga kläder och mikrofoner, med fantastisk stämsång, lyfter de det musikaliska taket tills du inte längre tror att du befinner dig på 2000-talet.

 

Medverkande

Smoke Rings Sisters - Stina Klintbom, Sara Ljunggren & Theresa Skjolden
The Dixie Dan Trio - Dan Lindén (piano), Anders Josefsson (trummor) och Viktor Turegård (kontrabas)

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit