Steget

Lunchkonsert - Steget

Kulturhuset Fyren, Kungsbacka

Steget är en popduo från Göteborg med Nils Dahl och Matilda Sjöström.

 

Förutom den episka Ebba Grön-covern Flyktsoda är Steget högaktuella med nya singeln ”Du och Jag”. Vi är glada över att kunna välkomna dem till kulturhuset Fyren. I konsertlokalen Snäckan bjuder bandet på en intim spelning helt gratis. Efter konserten anordnas ett eftersamtal med Steget.

 

Välkommen!

 

Om Steget

Historien om Steget började för 9 år sedan.  En sommarkväll i Göteborg på Pusterviks uteservering bestämde sig Matilda och Nils för att göra musik ihop. Sedan dess har båda genomgått flera livskriser och genom Sjöströms ärliga och självutlämnande texter och Dahls karaktäristiska och känslosamma pianospel har de låtit oss lyssnare följa med på resan. Det är vi väldigt tacksamma över!

 

Steget har nu äntligen gått in i studion för att spela in sitt tredje album. Som en bonus inför det nya singelsläppet tolkade Steget även Ebba Gröns klassiker ”Flyktsoda”. De filmade inspelningen i all sin enkelhet i Sonya Studios och bara några timmar efter att live-videon slängdes upp delade självaste Joakim Thåström videon på sin Facebook-sida. Detta var såklart fantastiskt och oerhört mäktigt för bandet då detta är en av deras absoluta favoritlåtar.

 

 

Mer från Kulturhuset Fyren

Utbud

Fakta

Konserten har fri entré.

Hitta hit