Urban Garden Day

Kungsbacka
Varmt välkommen att i sakta mak strosa eller cykla runt till privata trädgårdar i centrala Kungsbacka. Vi kryddar dagen med guidade turer, marknader, konstutställningar, pop-up-rådgivning och musik.

 

Sedan 2014, arrangerar vi Urban Garden Day® i centrala Kungsbacka och bjuder in allmänheten till privata trädgårdar och tillsammansodlingar.

 

Alla är inbjudna att i sakta mak strosa runt, för att uppleva den härliga blandning av trädgårdar, konst och design, som blivit dagens signum. Vi har ingen ambition att visa perfekta besöksträdgårdar, fria från ogräs, istället vill vi inspirera alla som har lust att öppna upp och bjuda in till sin täppa. Så tusen tack till er som känner den lusten; ni skapar underbara goa vibbar i hela grannskapet!

 

Alla uppmuntras att parkera bilen och promenera eller cykla runt i egen takt. Planera för en lugn eftermiddag, bjud gärna med familj och vänner och gör söndagen till en riktigt härlig dag för umgänge mellan generationer. Den som vill krydda vår dag lite extra, sätter på sig sin coolaste/roligaste trädgårdshatt, en riktig stämningshöjare. På vår hemsida www.urbangardenday.se kan du läsa mer, hitta sista minuten ändringar och i slutet av maj kan du ladda ner vår broschyr/karta.

Varmt välkomna till Urban Garden Day!

 

Karta/broschyr över hela evenemanget hittar du på www.urbangardenday.se i slutet av maj.

16jun 12:00 - 18:00

Kontaktinformation

Kungsbacka Turistbyrå
centrala Kungsbacka
Kungsbacka
Kontaktperson: karina Paulsson
Telefon: 076-1334250

Arrangör: Urban Garden Day

E-post: karinapaulsson@telia.com
Hemsida: www.urbangardenday.se

Prisinformation

Gratis att besöka alla trädgårdar.

Hitta hit