Ställplatser i Torstensvik

FRILLESÅS, Kungsbacka

Under sommaren finns 5-6 strandnära ställplatser för husbil. Du har vacker utsikt över havet och solnedgången. Varje husbilsplats är 6 meter bred och kan ta bilar upp till 11 meter långa. Platserna består av plan gräsbeläggning. Infarten till området är grusbelagd.

Avgift

100 kr per dygn (årskort gäller ej)

Du betalar enklast via appen SMS Park - kod 2594 & 2595

Du kan också skicka ett sms. En gång per månad får du sedan en faktura med en sammanställning på alla dina gjorda parkeringar. Läs mer om hur appen mm fungerar här: www.smspark.se/kundservice.

Tänkt på att: efter att du laddat ned appen och registrerat dig, gå in på ”Konto” och ”Betalsätt” och välj hur du vill ha din faktura. Om du inte väljer något kommer du att få en pappersfaktura med faktureringsavgift 25 kronor.

Alla andra betalsätt är utan avgift. Du kan även välja betalsätt på sms-parks hemsida.

Torstensvik

Det går att bada på stranden, från klipporna eller från handikapprampen. Stranden är klassad som EU-strand. För barnen finns en lekplats i anslutning till stranden. Använd gärna vår grillplats. Undvik engångsgrill, men måste du använda engångsgrill så släng den i en av de speciella röda sopbehållarna. Övriga sopor (endast hushållssopor) skall slängas i de gröna sopkärlen. Ta med övriga sopor till närmaste återvinningscentral. Vid stranden finns WC, HWC, dusch (inne/ute, kallvatten). Hundar är välkomna på parkeringen och promenaden (ej på lekplats och strand) och skall alltid hållas kopplade.

Kontaktinformation

Torstensviksvägen 52
43961 FRILLESÅS
Kontaktperson: Frillesås Badförening
Telefon: 0771-808880

E-post: info@smartp.se
Hemsida: www.frillesasbadforening.se...

Hitta hit