Flamingokvintetten - The Farewell Tour

Kungsbacka Teater, Kungsbacka
Välkommen till bandets 60-årsjubileum på Kungsbacka Teater. En era börjar närma sig sitt slut och någonstans har ju alla vägar en ände.

Bandet packar turnébussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus, och 60 år på scener runt om i landet.

Nu ger de sig ut på ”The Farewell Tour”. I spetsen finns naturligtvis de två ursprungsmedlemmarna Hasse Carlsson, som fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år, och parhästen Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid. Med på turnén har de också Stefan Kardebratt (keyboard), som firar 15 år i bandet; Douglas Möller (gitarr), som hämtades från The Spotnicks 2008, samt trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson, som tog över trumstockarna 2013.

Någon kallade Flamingokvintetten för ”dansbandens Rolling Stones” – kanske för att de alltid gjort precis den musik de själva tyckt om. Det behöver inte nödvändigtvis gå att dansa till, det kan bli en ”kultlåt” ändå. Och efter 60 år av hits har bandet en diger låtkatalog som lätt svämmar över.

Speltid

2 timmar, 20 minuter inklusive paus

Arrangör

European Concerts Scandinavia

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter hos turistinformationen, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se

Hitta hit