Royals

Elektronen, Kungsbacka

Välkommen till Kungsbackas nya musikklubb Royals!

Första klubben bjuder på den hyllade duon lennixx, som med en nytänkande spin på klassisk R&B kommer att förtrolla publiken. Lennixx är hyllade både i Sverige och utomlands för sina tonsäkra stämmor, sitt moderna sound och relaterbara texter.

Innan lennixx går på scen får de support från andra musiker.

 

Plats

Elektronen, Industrigatan 2A i Kungsbacka

Betalning

Pris: 20 kronor

Inga förköp. Betala i entrén med kort, kontant eller Swish.

Övrig info

Åldersgräns: 13 år

Du kan köpa fika och dricka i kaféet.

Alkohol- och drogfritt

Om lennixx

Vännerna Hanna Larsson och Andrea Kallström har sedan 2016 utgjort duon lennixx. Under 2018 släppte de sitt första mixtape ’hapap’ med starka influenser från modern R&B och neo soul. 

De har tagit sin musik till livescenen och uppträtt över hela Sverige och även utomlands. De har varit support till Zara Larsson i Manchester och London, och spelat på Native Festival i Sevenoaks (Pssst! Hanna är syster till Zara Larsson).

Under våren 2019 har de släppt två singlar: ‘Bad Bird’ & ‘Shiver’ som båda är med på EP:n Split By. Duons egna ord om singeln ‘Bad Bird’:

- Den handlar om ett giftigt förhållande som har avslutats där personen i fråga försöker förstöra för en, då hen är upprörd över att det inte blev som den ville. Istället försöker personen vända alla mot en och hitta på falska saker och prata dåligt om en. Vi svarar då i låten att ”jag har mina äkta vänner som alltid backar upp mig, och jag kunde inte bry mig mindre om det du har att säga om mig”.

 

17okt 19:00 - 22:00 Elektronen

Kontaktinformation

Kungsbacka kommun, Kultur & Fritid
Borgmästaregatan 6

Kontaktperson: Rickard Andersson
Telefon: 0300-834000

Arrangör: Kultur & Fritid

E-post: rickard.andersson@kungsback...

Mer från Elektronen

Utbud

Prisinformation

20 kronor

Fakta

Royals är en nystartad klubb som Kungsbacka kommun, Kultur & Fritid, arrangerar. Den riktar sig främst till dig som ung, men alla är välkomna.

Vi reserverar oss för att evenemanget kan ändras.

Hitta hit