H2O Hantverk Onsala

Onsala, Kungsbacka

H2O är en fin liten hantverksbutik med lokalproducerade hantverk. Vi har keramik, fårskinn, glasfusing, trädesign, fotokonst, stickat, kort, marmelad, presenter m.m.

Alla våra hantverkare brinner för sitt skapande och tillsammans driver vi en butik i Onsala där vi visar upp och säljer våra alster. Vi har också ett galleri där vi har olika konstnärer som ställer ut sin konst. Vill man visa upp sitt konsthantverk men inte fyller ett helt galleri så går det bra att hyra en pallplats i butiken. 

Några av våra hantverkare erbjuder kurser och vi säljer även kombucha och lite annat smått och gott så som te, skorpor, lakrits, choklad, olja, vinäger och kryddor.

Vi har öppet lördag och söndag kl. 11:00 - 15:00 året runt. 

Varmt välkommen!

Kontaktinformation

Gottskärsvägen 28
Onsala
Telefon: 073-6493199

E-post: h2ohantverkonsala@gmail.com

Öppettider

Vi har öppet lördag och söndag kl. 11:00 - 15:00.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från E6, avfart 59 (väg 940), kör av mot Onsala och kör ca 8,5 km. I rondellen vid kyrkan kör mot Gottskär. Ca 300 meter ner på vägen, på höger sida, i Spekedal centrum, ligger vår butik.

Från Kungsbacka, kör mot Onsala och kör ca 8,5 km. I rondellen vid kyrkan kör mot Gottskär. Ca 300 meter ner på vägen, på höger sida, i Spekedal centrum, ligger vår butik.

Hitta hit