Kungsbacka Rockfest 2020 Part II

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Denna andra upplaga av Kungsbacka Rockfest bjuder, liksom den första upplagan i våras, på fyra lokala rockband. Kungsbacka Teater och Studieförbundet ABF går återigen samman för att ge några av kommunens band möjligheten att få möta en publik.

I våras var salongen tom och publiken fick ta del av konserten från sina vardagsrum. Resultatet av den storslagna showen finns på vår YouTube-kanal. I höst kan publiken följa showen live i salongen, men i enlighet med rådande restriktioner släpps endast femtio biljetter, så skynda dig att säkra din plats, för det här vill du inte missa!

Konserten kommer att filmas, och materialet kommer användas för promotion av banden.

Medverkande band:

THE RAZED
Bandet bildades 2009. Soundet är Grungadelic spacepunk influerat av bland andra The Doors, The Clash, The Cult och Monster Magnet. The Razed Har spelat I Sverige, Tyskland och Storbritannien. De har även blivit inbjudna att spela på Whiskey a Go-Go Los Angeles.

JÄRNROCK
Bandets musik travesterar ett melodiskt gränsland mellan rock och metal och är ofta strukturerad kring stora crescendon med narrativa texter. Obegripligt tycker du, dödstufft tycker de!

DOMESTICATED RIOT
Bandet har fått en nytändning, som de själva säger, som paradoxalt nog beror på oroligheterna i omvärlden. Deras låtar kan betraktas som inlägg i debatten om mänskliga rättigheter, miljöförstörelse och det oroliga globala politiska läget.

 

BLACK CLIFFS
Bandet bildades 2016. Musiken visar på tydliga influenser från den klassiska rockmusiken men i en modern tappning. Med en klassisk bandsättning (sång, bas, gitarr och trummor) skapar bandet en stark ljudbild med medryckande melodier. Black Cliffs kommer spela material från sin senaste EP Deeper samt en del nya låtar.

Speltid

ca 2 tim 20 min ink paus


Arrangör

Kungsbacka Teater & Studieförbundet ABF

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit