INSTÄLLT - Maia Hirasawas magiska jul med Carl-Einar Häckner

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Evenemanget är inställt! Berörda kunder kontaktas via mejl.


Julsånger, magi och humor i en unik kombination.
Artisten Maia Hirasawa har bjudit in Carl-Einar Häckner som gästartist till sin nya julshow.
Tillsammans kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande afton.

Maia Hirasawa har de senaste tolv åren släppt album och turnerat, men detta är allra första gången hon ger sig ut på en utpräglad julturné. Hon säger själv:

”November är en tung månad för mig, men när december kommer med allt som har med julen att göra så blir allt lite lättare. Jag är en sån som bara älskar julen. Julen är magisk, den bara är det.”

Maia Hirasawa har alltid gått sin egen väg i sitt artisteri, och även en julkonsert blir således på hennes personliga sätt. Tillsammans med sitt band tar Maia med oss på en musikalisk resa med avstamp i sina egna favoriter från den svenska klassiska julmusiken, och blandar in Maia-pop med en touch av det japanska.

“Sammanfattningsvis kan man säga att detta kommer att bli precis det som jag skulle vilja se i en julkonsert själv; stämningsfullt och med en massa energi” säger Maia.

”Sånger blandat på svenska, engelska och japanska; en stor variation helt enkelt. Det blir också favoriter från mina äldre album och nyskrivna låtar.”

Att Carl-Einar Häckner tackade ja till detta var som dröm för Maia. “Jag är sedan länge ett stort fan av honom och jag är helt säker att hans poetiska skimmer, humor och inte minst magi kommer lägga sig som ett varmt hölje över våra hjärtan. Vi har ju så olika uttryck på scenen, men vad vi förmedlar är ändå lika.”

 "Jag kommer trolla lite, prata om julen, kanske överraska mig själv i sammanhanget. Blev inspirerad när Maia ringde och fråga om jag ville. ’Vad roligt tänkte jag.’ Jag måste givetvis trolla, göra humor. Kanske sjunga en sång?"
säger Carl-Einar Häckner själv, om sin del i Maia Hirasawas Magiska Jul.

Speltid:

2 tim 25 min inkl. paus

Arrangör:

Kungsbacka Teater & Musik Hallandia

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit