Paket/Erbjudande

Vandringspaket

Vandring längs Särö Västerskogs naturreservat och nejder eller vandring i Sandsjöbackas naturreservat på stigar och leder. Koppla av på rummet och i spat, njut av middag i restaurangen med havsutsikt!

Ni ankommer till Säröhus tidig förmiddag för att hämta picknicklunchen alternativt anländer på eftermiddagen och bokar er picknick till dagen efter. Med säcken på ryggen börjar dagens vandring. Vandringen i Särö västerskog börjar precis nedanför hotellet. Det går att kombinera Särö Västerskogs led på 3 km med en runda runt Särön. För längre vandringar finns Sandsjöbacka naturreservat som är Hallands största. Här finns oändligt många olika leder bland sjöar och skog. Sandsjöbacka ligger ca 10 minuter bort med bil.

Väl tillbaka på hotellet checkar ni in på rummet. Koppla av en stund i spaavdelningen och beställ någonting gott att dricka i baren eller när vädret tillåter i trädgården. På kvällen avnjuter ni en trerätters supé i restaurangen. Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god frukost är det återigen dags att ge sig ut. Ni kan köpa till så att ni får picknick även dag 2. Picknicken njuter ni av på någon vacker plats med utsikt över vattnet. Vandra så länge ni önskar innan färden går mot nya mål igen! 

DET HÄR INGÅR:
Picknick (baugette, dricka, kaffe & kaka) samt kartor, SPA inkl spaprodukter, Snacksbuffé, (På helgen bjuder vi även på ett glas champagne), 3-rätters middag, frukost och logi.

OBS! 1 picknick ingår i priset även om ni bokar fler nätter. Det går bra att köpa till fler dagars picknick om ni önskar.

Tag med egen ryggsäck och termos. Vi säljer både ryggsäckar och termos om ni önskar. Vi har även några ryggsäckar för utlåning.
Varmt Välkomna!

- Alla våra gäster har 10% rabatt på Hede Fashion Outlet.

Kontaktinformation

Säröhusvägen 12
Särö
Telefon: 031-936090

E-post: mail@sarohus.se
Hemsida: https://www.sarohus.se

Hitta hit