Prova på capoeira från Brasilien

Kungsbacka
PROVA PÅ CAPOEIRA FRÅN BRASILIEN

Är du nyfiken på att testa en ny sport och vill göra något kul på sommarlovet? Kom då till gräsmattan vid Björkrisskolan i Björkris (Kungsbacka) och testa capoeira med oss torsdag 12 augusti kl 18-19!

Capoeira är en brasiliansk kampsport som ofta misstas för en dans. Capoeira är en mångsidig sport som innehåller sparkar, musik, akrobatik, sång, instrument, gymnastik...

Aktiviteten riktar sig till barn och unga 6-15 år men alla kan utöva capoeira. Föräldrar och andra är välkomna att delta ni med, men fokus på lektionen kommer vara 6-15 år.

Inga förkunskaper behövs och ingen föranmälan. Kom ensam eller ta med dig dina vänner! Vi håller en nybörjarlektion och visar också upp lite mer avancerade tekniker inom vår sport.

Ta gärna på dig ett par sköna byxor och t-shirt så att du kan röra dig obehindrat. Du väljer själv om du är barfota eller har gympaskor. Ta gärna med dig en vattenflaska.

Sist men inte minst - det är viktigt att vi hjälps åt för att minska smittspridning. Håll avstånd och kom bara om du är fullt frisk.

www.REAGLcapoeira.se

Välkomna!
Professor Edson
REAGL Capoeira
12aug 18:00 - 19:00

Kontaktinformation

gräsmattan vid Björkrisskolan, Björkrisvägen 21
Kungsbacka
Kontaktperson: Julia Dahlquist
Telefon: 0703-935493

Arrangör: REAGL Capoeira

E-post: info@reaglcapoeira.se
Hemsida: https://www.reaglcapoeira.se/

Prisinformation

Prova-på aktiviteten är gratis! Det kostar inget att delta.

Hitta hit