Lavinne och Rosas skrädderi

Kungsbacka Teater, Kungsbacka

Medtag sittkudde till barnen

En musikalisk föreställning med mycket humor till tonerna av Edith Piafs mest kända melodier, som berör handlingen barns rätt att utvecklas, bli lyssnade på och uttrycka sin åsikt.

På en central gata i Paris får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder. Lavinne är jätteduktig på att sy, men liksom många andra föräldrar är hon ofta stressad. Rosa är också ganska bra på att sy – och vill lära sig ännu mer av sin mamma såklart. Men det blir lätt att Lavinne snor runt med festklänningar och presidentkavajer och låter inte Rosa få prova, och man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!

En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet en beställning, och i ett försök att hjälpa sin mamma tar sig Rosa an uppgiften att färdigställa den – men det går inte riktigt som hon tänkt sig…

Lavinne & Rosas skrädderi är en musikalisk familjeföreställning som välkomnar alla som är nyfikna på hur en fluffig bluffbuffeldubbelduffel ser ut, och vad som egentligen är ett bra paddnamn!

Rekommenderad ålder

5-8 år.

Längd

ca 45 minuter. Ingen paus.

Arrangör

Kungsbacka Teater

Boka

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Hitta hit