Evenemang

Biggo Music Band & Ljuva 60-tal

Evenemanget är inställt.

Leif ”Biggo” Birgersson började sin musikaliska bana för många år sedan och på självaste midsommarafton 2021 firade han 70-år som scenarbetare. Han spelar dock fortfarande på som om ingenting hänt!

1965 gjorde spelade han med Cool Candys från Lidköping och under 70-talet med ett av Sveriges största band – Tötas. Då spelade man i genomsnitt minst 275 dagar om året ute på olika ställen runt om i Norden.

Sitt första Tv-program gjorde Biggo redan 1967 – som husband till Röda Fjädern i Skövde. Sedan har de bara rullat på, bl.a. med Bingolotto fyra lördagar i rad när programmet startade. Ett antal skivinspelningar, förstaplats på svensktoppen 1980 samt flera listplaceringar i de nordiska länderna. Både på egen etikett, men även som musiker i andra band och som producent. 2009 var han med som basist på en skivinspelning i New York med ett Värmlandsband.

2022 firar han och bandet 10-årsjubileum med att åka på en sprakande turné! Kanske Sveriges bästa 60-tals-show, om man ska tro publiken, som dessutom har gjort succé på alla platser där man varit. Publiken kan se fram emot låtar från bl.a. Elvis, Little Richard, Cliff Richard, Jerry Lee Lewis, Floyd Kramer m.fl.

På scen

Stephan Möller - trummor och sång

Christer Möller - klaviatur

P-A Thigerberg - lead-sång och klaviatur

Nicklas Boman - gitarr och sång

Leif Biggo Birgersson – elbas och sång

Arrangör

Biggo Music

Längd

ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus

Åldersgräns

18 år

15okt 17:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud