Evenemang

Craft Beer and Spirits Festival

Välkommen till den första upplagan av Craft Beer & Spirits Festival på Tjolöholms slott!

Under två dagar förvandlas gårdsmiljön till en mötesplats för hantverksbryggerier och mikrodestillerier - och även för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Kom, träffa bryggmästarna, mingla, smaka och njut av den unika miljön. Vi lovar att det blir en upplevelse utöver det vanliga!

Festivalens centrum kommer att befinna sig i det anrika Magasinet tillsammans med en större uteservering i anslutning till området. Här kommer du att kunna lyssna på livemusik, möta likasinnade och avnjuta diverse drycker från de olika utställarna. Utöver detta finns även möjligheten för ett svalkande dopp i havet, ett besök till slottet och dess trädgårdar eller varför inte ta en härlig promenad i Tjolöholms vackra skogar?

BILJETTERNA SÄLJS MED OLIKA ENTRÉTIDER

En entrétid innebär garanterad entré under det angivna tidsintervallet. Det finns tre bokningsbara tidsintervaller under festivalens två dagar, vardera på fyra timmar. Du har endast rätt till festivalområdet under tidsintervallet du köpt biljett till, men får givetvis stanna kvar på Tjolöholm längre än så.

RED TICKET, 250 kr: Fredag 17 juni kl 17.00-21.00

YELLOW TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 12.00-16.00

BLUE TICKET, 250 kr: Lördag 18 juni kl 17.00-21.00

GOLDEN TICKET, 500 kr: Båda dagarna, samtliga tider

MAT

Vad gäller mat har vi dukat upp med olika alternativ för att det ska finnas något för alla. För dig som vill ha den riktiga festivalkänslan har vi Food Trucks uppställda på området, och för dig som vill sitta ner en stund i gott sällskap har restaurang Storstugan öppet för både lunch och middag. Vill du utforska och upptäcka fler delar av Tjolöholm under ditt besök? För dig har vi färdiga grillplatser nere vid stranden, där du kan se ut över en magnifik solnedgång till middagen!

DU SOM VILL STANNA ÖVER NATTEN

Checka in i någon av våra stugor i Allmogebyn (från 725 kr pp i delad stuga) eller stanna över natten med husbil (185 kr/dygn).

Ställplats kan köpas till i samband med biljettköp och våra stugor bokar du enkelt här.

FÖR DAGSBESÖKAREN

Ni köper enkelt er en plats på abonnerade bussar som tar dig direkt till Tjolöholms Slott från centrala Kungsbacka. Pris 150 kr t/r. Bussbiljett läggs till som artikel vid biljettköp.

ÖVRIGT

Evenemanget har 18 års-gräns. Det ingår ett provglas i entrébiljetten. På plats köper man provsmakningskuponger. Endast kortbetalning.

17jun 12:00 - 21:00
18jun 17:00 - 21:00

Kontaktinformation

Tjolöholms Slott

Telefon: 0300-404600

E-post: info@tjoloholm.se
Hemsida: https://www.tjoloholm.se/ka...

Hitta hit

Vägbeskrivning

Med bil: Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning.