Evenemang

Food & BBQ Festival

När sommaren står för dörren är det premiär för Food & BBQ Festival på Tjolöholm - en spännande mix av mat, drycker, köks- och barbequeutrustning i och utanför Magasinet i Tjolöholms Slotts fantastiska miljöer. Här bjuds på inspiration från kunniga utställare, kända kockar och aktiviteter som köksscen, mikroseminarier, mat, vin- och ölprovning. Dessutom gästas festivalen av välkända pitmasters (grillmästare), som kommer att visa och dela med sig av sina kunskaper för att du som besökare ska få ut det bästa av grillsäsongen. De kommer självklart också upplysa om att BBQ/grillning inte är en säsong, utan en året runt-aktivitet!

Intresset för kvalitetsmat och kvalitetsdryck ökar stadigt och vi blir mer och mer måna om vad vi äter och dricker. Festivalens utställare strävar därför efter att erbjuda besökarna så rena produkter som möjligt, och en bra mix av produkter för matlagning.

ÖPPETTIDER
Lördag 28 maj kl 9.30-18

Söndag 29 maj kl 10-17

ENTRÉ
Vuxen dagbiljett: 120 kr

Vuxen weekend (tvådagars): 200 kr

Ungdom (8-16 år): 60 kr

Barn under åtta år, fri entré i målsmans sällskap.

MER INFORMATION
Evenemanget arrangeras av Food & BBQ Festival AB. Kontakt: martin@foodandbbq.se

28maj 09:30 - 18:00
29maj 10:00 - 17:00

Kontaktinformation

Tjolöholms Slott

Telefon: 0300-404600

E-post: info@tjoloholm.se
Hemsida: www.tjoloholm.se

Hitta hit

Vägbeskrivning

Med bil: Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning.