Evenemang

Sommarläger - teater

Med nyfikenhet får du under fyra dagar ta dig in i teaterns värld. Lära dig grundläggande teater med improvisation som verktyg. Berättandet kommer vara i centrum med fokus på att inte “värdera”. Du kommer få lära dig mer om dig själv och dina medmänniskor.

Lägret kommer även bestå av lekfullhet, öppenhet och skratt!

Lägret sker på dagtid under fyra dagar - frukost, lunch och fika ingår

För vem

Gillar du berättelser eller att berätta? Är du nyfiken på att träffa nya vänner eller göra något med dina nuvarande vänner under lovet? Då tror vi att detta läger hade passat dig. För att delta behöver du inte ha tidigare erfarenhet inom teater. Kanske är det första gången du blir nyfiken på det? Det gör inget! Detta läger kommer vara ett lekfullt sätt att lära känna konstformen teater.

Kursledare

Vi som kommer leda detta läger är två entusiastiska blivande teaterlärare. Vi studerar båda på två ämneslärarlinjen på Göteborgs universitet med förstaämne teater. I vår utbildning riktar vi oss mot gymnasieskolan men vi har båda bred erfarenhet av pedagogiskt arbete med många olika åldersgrupper.

Vi skapade detta läger för att vi vill sprida teaterns fantastiska verktyg för personligt växande och nya möten. När vi började spela teater öppnade sig en varm och tillåtande värld där vi kände oss hemma. Vi hoppas att du vill vara med på detta för att förhoppningsvis få samma upplevelse.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

20jun
21jun
22jun
23jun
28jun
29jun
30jun
01jul
02jul
05jul
06jul
07jul
08jul
09jul
Evenemanget pågår till den den 9 jul

Kontaktinformation

Kabelgatan 9
Kungsbacka
Kontaktperson: Jesper Wiland
Telefon: 340-695616

Arrangör: Medborgarskolan

E-post: jesper.wiland@medborgarskol...
Hemsida: https://www.medborgarskolan...

Hitta hit

Prisinformation

9-12 år: 1695 kr 13-15 och 16-19 år: 1895 kr