Evenemang

Seniorernas sommarutflykter

Följ med på utflykt i och runtom Kungsbacka. För dig som är senior! Ta med egen fika eller matsäck. Ingen föranmälan krävs! 

 Måndag 8 augusti 

Utflykt till Naturum Fjärås Bräcka, kl. 10
Samling på parkeringsplatsen vid Naturum i Fjärås. Vi kommer ta en längre och en kortare promenad. Vi avslutar med att äta vår medhavda fika. 

Tisdag 9 augusti 

Tipspromenad i Gottskär, kl. 11.45
Vi går på tipspromenad runt Utholmen. Samling kl. 10.55 på Kunugsbacka station för dig som vill åka buss. Om du tar dig dit på egen hand ses vi ca. kl. 11.45 vid parkeringen i Gottskär. Om caféverksamheten är öppen så tar vi en glass eller kaffe tillsammans och njuter av att vara nära havet. 

Måndag 15 augusti 

Minigolf i Åsa, 13.30
Samling vid minigolfsbanan på Snörviksvägen 7. Vi fikar på glass eller medhavd fika.  

Vill du ha fler tips på aktiviteter för seniorer?

Kika in vilka aktiviteter som arrangeras på träffpunkterna runtom i Kungsbacka kommun. Klicka här för att komma till aktuellt program

Har du frågor?

Har du frågor eller önskemål om framtida programpunkter? Kontakta gärna Senior i Kungsbacka. Vårt telefonnummer är 0300-83 82 00. Du kan också mejla oss på traffpunkten@kungsbacka.se

15aug 13:30 - 15:00

Kontaktinformation

Västergatan 21
43430 KUNGSBACKA
Telefon: 0300-838200

Arrangör: Senior i Kungsbacka

E-post: traffpunkten@kungsbacka.se

Hitta hit

Prisinformation

Det är gratis att delta på våra aktiviteter. Kaffe och smörgås finns att köpa för 5 kronor styck och pysselmaterial finns till ett självkostnadspris!

Fakta

Vill du träffa andra seniorer och ha trevlig tillsammans? Då är du välkommen till våra träffpunkter, här kan du träffa nya vänner, prova på roliga aktiviteter och delta i evenemang.

Pysselmaterial finns på träffpunkterna till ett självkostnadspris.