Evenemang

Föräldrar emellan: Funkispapporna – familjen, karriären, livet

Funkispapporna är tre pappor till barn med särskilda behov. De vill genom denna föreläsning dela med sig av sina liv och erfarenheter och tror att många kan känna igen sig i deras livssituationer.

De tar upp tankar och känslor om framtid, sorg, glädje, jobb, kärlek, känslan av ensamhet och känslan när det vänder. Tillsammans sprider de värme, hopp och kunskap om bemötande och kommunikation. Funkispapporna har även en podd med samma namn. 

Tillsammans lyfter och hjälper vi varandra!

Digital livesänd föreläsning

Föreläsningen är digital livesändning via Microsoft Teams. Länken till sändningen lägger vi ut några dagar innan föreläsningens start.

Du kan delta på föreläsningen via din webbläsare på dator, telefon eller surfplatta. De flesta webbläsare fungerar, men många har problem med Internet Explorer och Safari. Testa därför först och främst en annan webbläsare som till exempel Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan också ladda ner Microsoft Teams som app till din dator eller telefon. Du kommer inte att vara på bild eller höras i sändningen. Så här deltar du i en Live-händelse i Microsoft Teams

Teams-länk för att delta

Gå in på länken för att delta på föreläsningen.

 

29sep 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Borgmästaregatan 6

Kontaktperson: Anette Svensson
Telefon: 0300-834000

Arrangör: Föräldrar emellan

E-post: anette.svensson@kungsbacka.se
Hemsida: https://www.kungsbacka.se/f...

Hitta hit

Prisinformation

Gratis.