Evenemang

Föräldrar emellan: Svart bälte i föräldraskap - vad kan vi lära av NPF-föräldrars vardag?

Som förälder till ett barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) behöver man ofta tips, tankar och idéer för att lösa vardagliga situationer.

Neuropsykologen Martina Nelson är en av författarna till boken ”Svart bälte i föräldraskap” – en bok fylld av praktiska tips på hur man kan lösa vardagen i npf-familjer. Martina varvar i föreläsningen npf-föräldrars egna tips och strategier med aktuell forskning och evidensbaserade rekommendationer för att ge ny kraft till vardagens familjeliv.

Digital livesänd föreläsning

Föreläsningen är digital livesändning via Microsoft Teams. Länken till sändningen lägger vi ut några dagar innan föreläsningens start.

Du kan delta på föreläsningen via din webbläsare på dator, telefon eller surfplatta. De flesta webbläsare fungerar, men många har problem med Internet Explorer och Safari. Testa därför först och främst en annan webbläsare som till exempel Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan också ladda ner Microsoft Teams som app till din dator eller telefon. Du kommer inte att vara på bild eller höras i sändningen. Så här deltar du i en Live-händelse i Microsoft Teams

Teams-länk för att delta

Gå in på länken för att delta på föreläsningen.

18okt 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Borgmästaregatan 6

Kontaktperson: Anette Svensson
Telefon: 0300-834000

Arrangör: Föräldrar emellan

E-post: anette.svensson@kungsbacka.se
Hemsida: https://www.kungsbacka.se/f...

Hitta hit

Prisinformation

Gratis.