Evenemang

Föräldrar emellan: Från en kille till en annan

Kroppshets, pubertet, sexualitet, känslor och ibland även psykisk ohälsa är aspekter som snurrar runt en ung man. Vad är det att vara man? Vad är norm och vad är normalt? Atilla Yoldas utforskar kulten kring machomannen och de myter som omger mansrollen. Han berättar om egna erfarenheter av machokulturen och dess destruktiva normer, uppbyggnad och negativa konsekvenser men lyfter också fram andra som vill ge alternativ till det traditionella mansidealet.

Atilla Yoldas är journalist, författare, krönikör och aktivist med fokus på jämställdhet, rasism, psykisk ohälsa och destruktiva maskulinitetsnormer. Han har skrivit boken Mansboken – från en kille till en annan.

Föreläsningen är ett samarbete med Föräldrar emellan i Halmstad, Hylte och Laholm samt Länsstyrelsen Halland.

Digital livesänd föreläsning

Föreläsningen är digital livesändning via Microsoft Teams. Länken till sändningen lägger vi ut några dagar innan föreläsningens start.

Du kan delta på föreläsningen via din webbläsare på dator, telefon eller surfplatta. De flesta webbläsare fungerar, men många har problem med Internet Explorer och Safari. Testa därför först och främst en annan webbläsare som till exempel Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan också ladda ner Microsoft Teams som app till din dator eller telefon. Du kommer inte att vara på bild eller höras i sändningen. Så här deltar du i en Live-händelse i Microsoft Teams

Teams-länk för att delta

Gå in på länken för att delta på föreläsningen.

22nov 19:00 - 20:30

Kontaktinformation

Borgmästaregatan 6

Kontaktperson: Anette Svensson
Telefon: 0300-834000

Arrangör: Föräldrar emellan

E-post: anette.svensson@kungsbacka.se
Hemsida: https://www.kungsbacka.se/f...

Hitta hit

Prisinformation

Gratis.