Evenemang

Idrott hela livet hos våra föreningar

Vill du testa på en ny idrott eller fritidsaktivitet? Föreningarna i Kungsbacka ordnar dagar då det är fritt fram att komma och testa! 

Ridning, badminton, scouter eller vad är det som lockar dig? Är du ung och sugen på att prova en idrott du kanske aldrig testat tidigare eller en fritidsaktivitet som du kanske varit sugen på länge men ännu inte provat? Flera av våra föreningar deltar i Idrott hela livet och ordnar öppet hus för att du ska få möjligheten att prova, gratis och helt utan krav på förkunskaper.

Listan på aktiviteter kommer att fyllas på efterhand, så se till att hålla utkik här med jämna mellanrum!

Flyg modellflyg i simulator

När: 6 maj
Tid: 12-15
Välkommen till Kungsbacka Modellflygklubb på Inlag och prova på hur det är att flyga modellflyg i simulator. Det är ett utmärkt sätt för dig som vill testa modellflyg. Under dagen finns det möjlighet att anmäla dig för att prova dubbelkommande med riktigt modellflygplan vid ett senare tillfälle. 

Prova fotboll med Tölö IF

När: 12 maj
Tid: 17.30-18.30
Har du kanske spelat fotboll tidigare och är sugen på att börja igen, eller har du aldrig spelat men alltid längtat efter att prova? Välkommen till Hamravallen denna fredagkväll och spela fotboll under lättsamma former. Vi rekommenderar oömma kläder och gymnastikskor. 

Anmäl dig i förväg med namn och ålder till kansli@toloif.se

Prova på ridning på Fjärås Ryttarförening

När: 14 maj
Tid: 15-16
Den 14 maj är det ridskolans dag på Fjärås Ryttarförening. Du som ännu inte är medlem, men vill prova ridning är välkommen att testa. Alla som provar på att rida får ett ridborgarmärke. Samling vid ridhuset. 

Aktivitetsdag på Kungsbacka Brukshundsklubb

När: 18 juni
Tid: 10-14
Välkommen till Barnamossevägen 200 på en dag fylld av bland annat uppvisningar, agility, prova-på i specialsök och hinderbana. Givetvis finns det fika att köpa under dagen och även möjlighet att prova på aktivteter med lånehund.

18jun 10:00 - 14:00

Kontaktinformation

Borgmästaregatan 6

Kontaktperson: Carin Sjöberg
Telefon: 0300-834000

E-post: kulturochfritid@kungsbacka.se

Hitta hit