Evenemang

Iveri Kekenadze Gustafsson och Albert Dahllöf

Konsert med diplomander från Musikhögskolan i Malmö.

Ett färgstarkt firande av den franska pianomusiken, i form av ett varierat program där diplomanderna Ivery Kekenadze Gustafsson och Albert Dahllöf möts i en ovanlig repertoar för fyrhändigt piano.

Iveri Kekenadze Gustafsson är konsertpianist och, sedan 2020, hemmastadd i Sverige. Han tog kandidatexamen i klassiskt piano vid Tbilisi State Conservatoire och läser sedan 2022 interpretation diplomutbildning i piano vid Musikhögskolan i Malmö under Francisca Skoogh.

Iveri har hållit konserter och deltagit i masterclasses och projekt runt om i Europa. Han lockas av verk av ett brett spektrum av kompositörer, från äldre giganter som Gibbons, till samtida förmågor.

Albert Dahllöf  är en flitigt anlitad pianist. Han påbörjade sina kandidatstudier redan som 17-åring vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Efter examen 2019 följde Masterstudier vid Edsbergs slott, under ett par år även kombinerat med studier vid Norges Musikhögskola i Oslo.

Albert har tilldelats flertalet priser och stipendier för sitt pianospel, däribland stipendier från Kungl. Musikaliska Akademien och första pris i Yamahas skandinaviska pianotävling 2020. Han har varit solist i pianokonserter med musik av bl.a. Rachmaninov, Shostakovich och Saint-Saëns.

21okt 16:00 - 17:00 Släps kyrka

Kontaktinformation


42944 Särö
Telefon: 0300-323550

E-post: saro.pastorat@svenskakyrkan.se

Hitta hit