Evenemang

Untz Baby Untz - MYKA

Med inspiration från 90-talets rave-kultur och principen PLUR, (peace, love, unity, respect) i klubbrummets värld av puls, rök och neonljus föds UNTZ BABY UNTZ – en interaktiv dansföreställning där bas och beats blandas med babydans. 

Genom bounce, groove och energifylld frihet står kroppen, musiken och rörelsen i centrum, där långsamma passager blandas med snabbare. UNTZ BABY UNTZ är familjeföreställningen för publik i åldrarna 6 månader till 100 år! Här bjuder vi in bebisar som stora barn med deras vuxna till en lustfylld upplevelse där publiken kan röra sig fritt tillsammans i gruppen eller genom ensamdans. Ingen ska behöva växa upp utan techno.  

UNTZ BABY UNTZ är en mjuk technoupplevelse där en generös nypa humor sätts samman med Ibiza solnedgångstechno som tillsammans skapar en lekfull och inkluderande dansföreställning!
 Sofia Wickman, Producent Dansstationens Turnékompani. 

Dansstationen har tidigare visat publikfavoriterna “Natten” och “Polar Bear” av MYKA. Nu är det första gången som MYKA och Dansstationens Turnékompani producerar något tillsammans. 

Längd:

45 min

Arrangör:

Rum för Dans, STEP festivalen

06mar 17:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation


434 50 Kungsbacka
Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Step – internationell dansfestival för barn och unga 

Under mars 2024 genomförs tredje upplagan av Step, en internationell dansfestival för barn och unga i Västsverige. Tack vare ett samarbete mellan producentbyrån och Rum för Dans kan vi ge den unga publiken i Halland chansen att uppleva internationell danskonst när den är som allra bäst! Något vi är otroligt glada för.  

Föreställningarna som ingår i festivalen har tagits fram tillsammans med en grupp internationella kuratorer med lång erfarenhet av att arbeta med dans för barn och unga. I Step ingår även ett branschprogram som vänder sig till dansare, koreografer, organisationer och aktörer som arbetar med eller för dans för barn och unga. Med initiativet Step Extended lyfter vi svenska danskompanier och nyskapande dansprojekt och initiativ som riktar sig till vår målgrupp. Allt detta och mycket mer blir det under Step 2024! 

Programmet till Step 2024 släpps i januari 2024, så håll utkik på hemsidan www.stepfestival.se eller våra sociala kanaler.  

Step i Halland genomförs i samarbete med Region Halland, Rum för Dans, Kungsbacka kommun och Kungsbacka Teater. Step har initierats och drivs av Producentbyrån