Evenemang

En Grimm kväll

Kungsbacka stadsteater (KUST) bjuder in till en Sag-olik Grimm kväll. Tre akter, alla baserade på folkkära sagor, skruvade i stil med tidigare succéföreställningarna Bergmanskt, Norénskt och Shakespeareskt. Blod, skratt och tårar utlovas.

I Richard Forsbergs DJUR möter vi de av radhuslivet bortdomnade drömmarna i en sitcomliknande fortsättning på Stadsmusikanterna från Bremen. Är det en uppgörelse med sig själv som konstnär? Eller med dig som publik?

I Soror mea Dilecta av Andreas Scheffel möter vi Askungens styvsystrar i ett systerskap så kompromisslöst att det krossar alla normer och övergår i total destruktivitet.

Avslutar kvällen gör vi med Anneli Wallanders Fasader där vi följer två människor i jakt på kärleken. I denna tolkning av Rapunzel undrar vi hur mycket vi vågar berätta utan att tumma på sin integritet och hur mycket kan vi låta bli att berätta utan att det övergår till att bli en lögn?

Tre helt sag-olika akter. En Grimm kväll.

27jan 19:00 - 21:00
02feb 19:00 - 21:00
10feb 15:00 - 17:00
11feb 15:00 - 17:00
Evenemanget pågår till den den 11 feb

Kontaktinformation

Sjöallén 9
Kungsbacka
Kontaktperson: Richard Forsberg
Telefon: 0705-609922

Arrangör: Kungsbacka stadsteater

E-post: info@kungsbackastadsteater.se
Hemsida: https://www.kungsbackastads...

Hitta hit

Prisinformation

Fritt val! Billig biljett: 150 kronor. För dig som tycker att "Klart kultur ska kosta, men allt har ett pris" Vanlig biljett 200 kronor. För dig som tycker att "kultur ska kosta, inte för mycket. Men inte heller för lite" Dyrare biljett 250 kronor. För dig som tycker att "om nu priserna ska öka i hela samhället så måste det ju få gälla kulturen också"