Parkering

Här hittar du information om var du kan parkera bilen under kulturfestivalen. Oavsett var du parkerar så har du gångavstånd till alla spelplatser.

Ejdern

Den stora parkeringsplatsen vid kvarteret Ejdern ligger nära Alléteatern och du har gångavstånd till Kungsbacka torg, Hej Valand, kulturhuset Fyren och Idrottsparken.

Hitta hit med hjälp av google maps

Parkeringshus Kulören

P-huset ligger mitt i kvarteret Valand och nära Hej Valand. Du har gångavstånd till Alléteatern, kulturhuset Fyren, Kungsbacka torg och Idrottsparken.
Här finns laddplatser för max 4 timmars laddning.

Hitta hit med hjälp av google maps

Aranäs D, E och N

Parkeringsplatserna ligger nära Söderstaden och du har gångavstånd till Idrottsparken, Kungsbacka torg, Alléteatern, Hej Valand och kulturhuset Fyren.

Hitta hit med hjälp av google maps

Parkeringshus Linden

P-huset ligger i Söderstaden och du har gångavstånd till Idrottsparken, Kungsbacka torg, Alléteatern, Hej Valand och kulturhuset Fyren.
Här finns ett tjugotal laddstolpar.

Hitta hit med hjälp av google maps

Badhuset

Parkeringsplatserna ligger nära Idrottsparken och du har gångavstånd till Kungsbacka torg, Alléteatern, Hej Valand och kulturhuset Fyren

Hitta hit med hjälp av google maps

Karta över kommunens p-platser

Här hittar du information om parkeringsplatser som kommunen ansvarar för.

Parkeringsavgift

Du betalar enklast parkeringen med en någon av de parkeringsappar som finns. Med hjälp av mobilen kan du enkelt förlänga din parkering var du än befinner dig. Då behöver du inte oroa dig för att din parkeringstid går ut.