Evenemang

Tillsammansdagen på Kungsbacka torg!

Välkommen till Tillsammansdagen på Kungsbacka torg– en dag fylld med glädje och gemenskap! Ta med familjen, vänner och grannar för en dag där vi utforskar och testar tillsammans. 

På torget kommer det finnas flera mindre aktiviteter, inklusive en mat- och hantverksmässa där invånare visar upp lokala hantverk och smakprover på favoriträtter. Barnen kan prova olika spel, inklusive det populära kastspelet “cornhole” där du ska kasta ärtpåsar genom ett hål i en bräda. 

En viktig del av dagen är att diskutera hur vi tillsammans kan förbättra Kungsbacka torg, så missa inte chansen att vara med och göra din röst hörd! 

Go Kungsbackas Frivilligcenter kommer även att finnas på plats i sällskap av PRO, Förebyggandenheter, Länsförsäkringar och Senior i Kungsbacka. Under dagen kommer de att fokusera på frågor om gemenskap och du kommer bland annat testa på cykelpiloter, gå en tipspromenad och kanske är det just du som har tur på deras lyckohjul?

Mera digital kommer också att finnas på plats för samtal, information och reflektion kring hur vi tillsammans kan öka den digitala kompetensen och delaktigheten. Kom och ta del av Mera digitals utbud.

Vi ses på Kungsbacka torg!

04maj 11:00 - 15:00

Kontaktinformation

Stadshuset, Storgatan 37
43481 Kungsbacka
Telefon: 0300-834000

Arrangör: Medarrangörer: Nattvandrarna och Allas barnbarn

E-post: info@kungsbacka.se
Hemsida: https://www.kungsbacka.se/