Hemester i Kungsbacka Ta hemester på hemmaplan och upptäck alla de smultronställen som finns nära! Ta en promenad i något av naturreservaten, upptäck stränderna, ha picknick på en mysig plats eller ta en härlig cykeltur. Här på sajten har vi samlat tips på massor av saker att göra!
Smaka på Kattegattleden Helgen 30-31 maj är du varmt välkommen att uppleva härliga cykelrundor där smakupplevelserna står i fokus. Ta chansen att upptäcka nya smaker, stötta lokala matproducenter och hitta nya cykelvägar i Halland och Skåne. Läs mer
A day in Halland Vad vill du göra idag? Här får du tips baserade på var du är och vad du är intresserad av. Läs mer

Välkommen till Kungsbacka!

Här präglar de gamla trähusen stadskärnan och bjuder på pittoresk och charmig atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Kungsbackaån slingrar sig genom staden och mynnar ut i Kungsbackafjorden. Längs ån trängs uteserveringarna och på andra sidan fjorden ligger Tjolöholms slott - alldeles vid havet.

För att förhindra smittspridning under denna tid vill vi uppmana alla som hemestrar i Kungsbacka att tänka på myndigheternas riktlinjer om avstånd och handhygien. Även i sommartider gäller detta. Tillsammans tar vi ansvar!