Boende

Säröhus Konferenshotell

Boka

Konferens

För konferens kan vi erbjuda tekniskt välutrustade konferenslokaler, de flesta vid havet med havsutsikt och utgång till trädgård eller balkong. Vår största lokal rymmer 150 personer.

Hotell

Bo kungligt i något av våra 109 romantiska rum. Frukost ingår i våra priser och du har som boende gäst tillgång till vårt SPA - Särö källa.

När det bjuds på fint väder så är spaträdgården värd ett besök. Njut av något uppfriskande i solstolen, testa våra solsängar med plats för 2, gunga i en hängmatta med favoritboken eller mingla med dina vänner under pergolan!

SPA - Särö Källa (Endast för boende gäster)

Vårt spa är en utmärkt sällskapsplats. Här umgås du med dina arbetskamrater under avslappnade förhållande eller myser med familj och vänner.
Fram till kl. 18.00 är barn välkomna i sällskap av målsman.
Här bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker och salta fotbad. I spa avdelningen har ni även fri tillgång till kaffe. te, juice och frukt.
Badrock, tofflor och poolhandduk finner ni på hotellrummet.
Utegym finns.

Restaurang

Säröhus serverar endast mat för sina boende gäster. Gäster utifrån som vill njuta av hotellet har möjlighet att göra detta under slutet av november och december då Säröhus serverar julsupé.

Kontaktinformation

Säröhusvägen 12
42943 Särö
Telefon: 031-936090
Fax: 031-936185

E-post: mail@sarohus.se
Hemsida: www.sarohus.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med bil till Särön från Göteborg tar det 20 minuter, Kungsbacka 10 minuter och från Landvetter flygplats 40 minuter. Från både Kungsbacka och Göteborg är det skyltat med Särö, väg 158. Tag av från väg 158 vid skyltningen Särö. Följ sedan vägen ut mot Särön, ca 4 km. Det är skyltat Säröhus vid vägskäl. När Ni kommer längst ut på udden och ser havet så har Ni Säröhus på höger sida, högt uppe på berget.