Boende

Åsa Camping & Havsbad

Åsa är en klassisk badort där man njutit av riktiga sandstränder ända sedan havsbad blev populärt på 1920-talet.

Hos oss bor du precis vid stranden, bokstavligt talat, och ändå mitt i "byn" och har gångavstånd till restauranger, buiker, hembageri och all annan service.

Åsa ligger i Kungsbacka kommun och i norra Halland. Halland är ett landskap där norra västkustens klippor går över i södra västkustens långgrunda sandstränder. Hos oss behehöver du inte välja, du får både och! Åsa är en perfekt plats för de som vill bo nära allt - stranden, lugnet, Göteborg med Liseberg och Avenyn, Varberg, Kungsbacka, Ullared, Tjolöholms slott ja till det mesta - men samtidigt komma "hem" till lugn och ro på kvällen.

Många av våra gäster återkommer till oss år efter år. Vi har också märkt att nykomna gäster ofta stannar längre än de hade tänkt sig. Och åker de kommer de oftast tillbaka igen. Vi tror att beror på att det helt enkelt är svårt att åka härifrån.

Kontaktinformation

Stora Badviksvägen 10

Kontaktperson: Peter Angergård
Telefon: 0340-219590

E-post: info@asacamping.se
Hemsida: www.asacamping.se

Hitta hit

Öppettider

Åsa Camping & Havsbad har öppet från den 17/4 till den 13/9. Det är 149 underbara dagar vid Idyllen vid havet.

Mer från Åsa Camping & Havsbad

Utbud

Prisinformation

Vi erbjuder ett differentierat prisupplägg beroende på säsong och antal personer. Kika in på vår hemsida - www.asacamping.se - för mer info och rätt pris. Kan med fördel bokas on-line via hemsidan.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

199 Husvagnsplatser Servicebyggnad med WC/dusch, självhushållskök, TV-rum