Kom igång med kommunikationsverktyget Basetool

Här finns hjälp för dig som aldrig tidigare jobbat i Basetool och för dig som behöver lite stöd för att lägga in och uppdatera innehåll.

Tipsa om evenemang

Du kan skicka in tips till Kungsbackas evenemangskalender så att du som arrangör kan dela med dig och sprida upplevelser till flera.

Läs våra riktlinjer och tipsa oss!


1. Registrera dig i Basetool

Gå in på app.basetool.com och klicka på Logga in. Klicka på Registrera dig här om du inte har ett basetoolkonto. Har du tidigare registrerat dig i Basetool loggar du in med dina användaruppgifter.

Tänkt på att användarnamnet är mejladressen du angett. Uppgifterna ska vara personliga och visas endast i systemet. Detta för att fler användarkonton ska kunna kopplas till ditt företag/organisation.

Ett företag/organisation ska endast registreras en gång och du lägger sedan till vilka personer som ska vara administratörer i efterhand.

2. Manualer

Här finns manualer för att komma igång och för att hantera innehållet som syns på visitkungsbacka.se.

3. Ansök om medlemskap i kanalen Kungsbacka

För att ditt utbud ska kunna visas ska företaget kopplas till kanalen Kungsbacka så att ditt utbud visas på visitkungsbacka.se. När du har registrerat företaget ska du ansöka om kanalmedlemskap genom att klicka på Ansök om kanalmedlemskap.

Välj kanalen Kungsbacka. Kanalen ser du under Rekommenderade kanaler.