Våra evenemangsplatser

Du kan boka våra kommunala evenemangsplatser för olika typer av evenemang. Vi hjälper dig att hitta bästa möjliga plats för just ditt evenemang.

Kontakta vår evenemangslots eller Föreningsservice så hjälper de dig med bokningen av evenemangsplats i Kungsbacka stad.

Kungsbacka Teater

Teatern ligger i Söderstaden och kan förutom teaterföreställningar och konserter användas för konferenser och större möten. Salongen rymmer 496 sittande gäster men kan delas av för färre gäster.

Kungsbacka Teaters webbplats

Kulturhuset Fyren

Det vackra runda huset huset är centrum för kulturverksamheten och det sjuder av liv i varje vrå. Här finns ytor för utställningar och föreläsningar, en konsertsal och en black box för teater och film. Bibliotekstorget rymmer 300 sittande gäster, konsertsalen 100 sittande gäster och teater- och filmsalen 70 sittande gäster.

Tingbergsvallen

Tingbergsvallen är en friidrottsarena och fotbollsplan som ligger mitt i centrala Kungsbacka. Här finns en läktare under tak som rymmer 760 sittande gäster. Arenan har hedersläktare med pressläktare, speakerrum och regicentral. Arenan passar för friidrottstävlingar, fotbollsmatcher, konserter och andra idrottstävlingar.

Kungsbacka Torg

En vacker plats mitt i centrala Kungsbacka. Här finns kapacitet för marknader, konserter, utställningar och andra publika evenemang. Det är också en plats för den som bara vill njuta av en god bit mat på någon av restaurangerna eller uteserveringarna som ramar in torget under sommaren.

Lindens Torg

Det lilla fina torget är en arena i anslutning till Kungsbacka Torg som passar för marknader, utställningar och mindre evenemang.

Kungsbacka ishall

Idorttshallen passar för både hockey- och konståkningstävlingar men också för andra både större och mindre evenemang som e-sport, konserter, mässor och andra typer av tävlingar.

Kollahallen

Idrottshallen ligger mitt i nya området Kolla och passar för de flesta inomhussporter. Här har varit evenemang som Tubecon Tour och e-sportevent. Här finns kapacitet för mässor, utställningar och andra publika evenemang.

Teaterparken

Teaterparken är ett luftigt område bakom Kungsbacka Teater och Aranäsgymnasiet med gräsmattor och promenadstråk längs ån. Parken kan användas som mindre festivalplats, till intima konserter och mindre utomhusevenemang.

Badhusparken

Badhusparken är en lummig oas mitt i centrala Kungsbacka. Parken kan användas för mindre teaterföreställningar, marknader, intima konserter och mindre evenemang där inte trädrötterna och buskarna i parken kommer till skada.

Elof Lindälvs aula

Lokalen ligger granne med Kungsmässan och kan förutom teaterföreställningar och konserter användas för större möten. Salongen rymmer 340 sittande gäster.