Boende

Bo vid Tjolöholms Slott

En del av: Tjolöholms Slott

Bo i historisk slottsmiljö

Att bo i Tjolöholms slotts boenden är inte som att komma till ett vanligt hotell. Känslan är nästan som att komma hem till någon. Ni bor i ett eget omsorgsfullt inrett hus, i historisk miljö och med egen trädgård och eget kök. Observera att Tjolöholm normalt sett inte har någon kvällsöppen servering. Frukost erbjuds i Restaurang Storstugan torsdag-söndag kl 8.30-10.00. Under högsäsong erbjuds frukost alla veckans dagar. Frukost kan bokas i samband med övernattning.

Allmogebyn

Tjolöholms Allmogeby byggdes i början av 1900-talet och var då bostäder för godsets arbetare. Idag är husen restaurerade i sekelskiftesstil men med moderna bekvämligheter. Husen är parhus och består av två lägenheter med egen ingång och trädgård. De är inredda i sekelskiftesstil och består av en sängkammare med himmelssäng och kakelugn samt en storstuga med stor matplats och ett fullt utrustat kök. I varje hus finns det två bäddar i dubbelsäng samt två bäddar i fållbänk.

Klicka här för att boka ditt boende.

Grindstugan

Grindstugan ligger i skogsbrynet, nära havet och med utsikt över vatten och strandängar. Huset är byggt i korsvirke och har vasstak, och påminner mest om en stuga i någon av bröderna Grimms sagor. I nedervåningen finns det ett litet kök och vardagsrum med öppen spis, på ovanvåningen finns sovrum och exklusivt badrum med badkar.

 

Kontaktinformation

Tjolöholms slott
439 74 Fjärås
Telefon: 0300-404600

E-post: info@tjoloholm.se
Hemsida: http://www.tjoloholm.se

Hitta hit

Vägbeskrivning

Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning.

Kommer du söderifrån på E6/E20, ska du passera Varberg, Frillesås och Åsa innan du kommer till avfart 58, Fjärås/Tjolöholms slott. Följ sedan skyltning.

GPS
N 57 23.903
Ö 12 6.188