Boende

Bo vid Tjolöholms Slott

En del av: Tjolöholms Slott

Allmogebyn

Tjolöholms Allmogeby byggdes i början av 1900-talet och var då bostäder för godsets arbetare. Idag är husen restaurerade i sekelskiftesstil men med moderna bekvämligheter. Här kan du få möjlighet att uppleva svensk nationalromantik, omgiven av jordbrukslandskap, strandängar och havsvikar. Husen är parhus och består av två lägenheter med egen ingång och trädgård. De är inredda i sekelskiftesstil och består av en sängkammare med himmelssäng och kakelugn samt en storstuga med stor matplats och ett fullt utrustat kök med vedspis. I varje hus finns det två bäddar i dubbelsäng samt två bäddar i fållbänk. 

Klicka här för att boka ditt boende.

Grindstugan

Grindstugan ligger i skogsbrynet, nära havet och med utsikt över vatten och strandängar. Huset är byggt i korsvirke och har vasstak, och påminner mest om en stuga i någon av bröderna Grimms sagor. I nedervåningen finns det ett litet kök och vardagsrum med öppen spis, på ovanvåningen finns sovrum och exklusivt badrum med badkar.

Gemaket

Gemaket ligger på Storstugans ovanvåning och består av ett sovrum och ett stort badrum. I badrummet finns ett stort träbadkar, där man kan njuta av ett härligt bad i skenet av levande ljus.

Kontaktinformation

Tjolöholms slott
439 74 Fjärås
Telefon: 0300-404600

E-post: info@tjoloholm.se
Hemsida: www.tjoloholm.se

Hitta hit

Vägbeskrivning

Tjolöholms Slott ligger ca 4 mil söder om Göteborg. Från E6/E20 väljer du avfart 58, Fjärås/Tjolöholm. Följ därefter skyltning.

Kommer du söderifrån på E6/E20, ska du passera Varberg, Frillesås och Åsa innan du kommer till avfart 58, Fjärås/Tjolöholms slott. Följ sedan skyltning.

GPS
N 57 23.903
Ö 12 6.188