Se och göra

Färjås Yogaretreats

Ett modernt kloster

Färjås Yogaretreats bedrivs som ett modernt kloster byggt och drivet av yogiska principer. På Färjås utforskar vi både vår inre och yttre natur där daglig meditation, yoga och omhändertagande och utvecklande också av den fysiska miljön står på schemat.

På Färjås finns både odlingar, bin, får, höns och ett stort intresse för mathantverk och gör-det-själv. Vid passande tillfällen bjuder vi in till kurser i det som efterfrågas så som kombucha-bryggning, krämtillverkning av bivax, målnining i naturliga material, örtvandringar och mer därtill. 

Tysta meditationsretreats

Sista helgen varje månad håller vi tysta meditationsretreats som är öppna för alla att delta på. De kräver inga förkunskaper utan endast en nyfikenhet att utforska den tysthet som ges plats när vi väljer att lägga ifrån oss telefoner, social kontakt och tal och rikta vår uppmärksamhet mot vårt inre. Ovasett om meditation är nytt för dig eller om du kommer med många års erfarenhet kommer meditationerna möta och utmana dig där du är.

Yoga, tantra och meditation

All undervisning på Färjås Yogaretreats leds av erfarna lärare som är anslutna till en internationell skola med över 40.000 utövare världen över. Lärarna undervisar också i Göteborgs Yogaförening som på måndagskvällar också erbjuder yogaundervisning på Färjås Yogaretreats. 

Kontakt och besök

Dörren står alltid öppen hos oss och vill du komma i kontakt med oss, komma förbi på ett besök eller något av våra event är du mer än välkomen att ringa Konrad Swenninger på 0700 06 24 88 eller skicka ett mail till info@yoga-retreats.se

Hoppas vi ses! 

Kontaktinformation

Färjåsvägen 60
Vallda
Kontaktperson: Konrad Swenninger
Telefon: 0700-062488

E-post: konrad@yoga-retreats.se
Hemsida: www.yoga-retreats.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Färjås, buss 733 från Kungsbacka Hamravägen, buss 720 från Kungsbacka eller Kullavik

Sociala medier


Twitter

Fakta

Färjås ligger mellan Vallda Sandö och Hördalen, två av Valldas vackraste naturreservat. Du tar dig enkelt hit med bil eller kolletivtrafik där bussen stannar på hållplatsen Färjås, endast några minuters promenad från Färjås Yogaretreats. 

Vägbeskrivning

Ta av från E6 vid Kungsbacka, ut på Särövägen 158
sväng av vid Vallda trekant mot Vallda Sandö
efter hållplats Stenstugan kommer hållplats Färjås
sväng av Färjåsvägen till höger
följ ut på grusväg till Färjås vägen 60
Färjås yogaretreats ligger uppför backen