Äta

Tullen 8:2 Café & Bistro

Välkommen till Kungsbackas nya mötesplats i innerstaden.

Bistro

Sitt ner i en av våra härliga soffor och avnjut en god bit mat i gott sällskap. Vår tanke är att finna en miljö där människor kan fråga varandra hur de mår och faktiskt ägna en stund till svaret.

På vår meny hittar du bland annat olika handplockade fat med delikatesser från Italien och Spanien. Varför inte ta ett sådant till ett glas vin eller öl. Ni hittar även klassiker som oxfilé och bouillabaise med noggrant utvalda råvaror. På dessertsidan rekommenderar vi vårt härliga fat med fem olika sötsaker efter säsong.

Så vare sig du är ute efter en hel middag eller bara något litet, hittar du det hos oss!

Café

Kom in och njut av nybakade bullar, härliga cupcakes och mycket mer. Vi serverar alltid färska smörgåsar och krispiga sallader. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska favoriter till kreativa nykomlingar. Vi arbetar endast med noggrant utvalda råvaror för bästa resultat.

Frukost serveras måndag-fredag på tre olika sätt: fransk, standard eller lyx!

Kaffet i kvarnen har tagits fram speciellt för oss på Tullen 8:2 i samarbete med Löfbergs Lila. Den är kraftig och fyllig med distinkta toner av kakao. Den är riktigt mörkrostad för att få fram en äkta italiensk espressosmak. Den kan du även köpa med dig hem.

Kontaktinformation

N.Torgg. 9D
Kungsbacka
Kontaktperson: Mikael Enander
Telefon: 0300-10166

E-post: info@tullencafeochbistro.se
Hemsida: https://www.tullencafeochbi...

Hitta hit

Öppettider

Se vår hemsida.