Äta

Rum 35 - mat & möten

Vi inriktar oss på just mötet mellan människor, och ett värdskap i världsklass. Maten har influenser från Sverige och Italien. Vi jobbar endast med hög kvalitet på våra råvaror både ekologiskt och Fairtrade. Nästan all våran mat går att få glutenfri, laktosfri. Vegetariskt eller vegansk mat är inga problem för oss att lösa för er.

De två Kungsbackaborna Johan Åkerlind och Joakim Thorbing har etablerat ett näst intill fulländat koncept på RUM 35 Mat & Möten i Kungsbacka. Vi erbjuder smak- och dryckesupplevelser som sätter guldkant på livet. Maten tillagas med finess av kvalitetsråvaror och serveras gärna i menyer, komponerat med vinpaket av noga utvalda viner. Det går också bra att beställa från våran snacksmeny i restaurangens bar med allt från pizza till kallskuret.

Johan är en välrenommerad kock med fisk som specialitet. Maten lagas med rustika råvaror med visionen att erbjuda smakupplevelser utöver det vanliga.

Joakim har många år som bartender och servitör bakom sig och vill ge er en service utöver det vanliga, han sköter restaurangens cocktailbar där han jobbar efter originalrecept med enbart färska råvaror.

Här kan du avnjuta dagens alla måltider, frukost, lunch och middag. De som skyndar till tåget kan ta med sin frukostpåse i all hast. Tanken är att alla ska känna sig välkomna, oavsett om det är middagen med barnfamiljen eller företagsmiddagen.

Välkommen!

Kontaktinformation

Storgatan 35
434 32 KUNGSBACKA
Telefon: 0300-18380
Telefon: 0735-325690

E-post: info@rum35.com
Hemsida: https://rum35.com/

Hitta hit

Öppettider

För öppettider besök vår hemsida:
https://rum35.com/kontakt/