Äta

Regnér Bränneri

Passion i varje droppe


FRÅN TRÄD TILL GLAS. OCH ALLT DÄREMELLAN

Baserade i de halländska skogarna där magnifika 100-åriga bokträd skapar ljus och rymd längs vägen mot gården, blandat med mystiska granpartier har Regnér Bränneri skapat en egen liten oas där ekologisk- och KRAV-odlade frukter och bär, tillsammans med närproducerade drycker är en del av grundverksamheten.


Vår Passion
Alla våra ekologiska och KRAV-märkta frukt- och bärodlingar är certifierade och godkända av Krav. Vi använder inga kemiska gödningsmedel. Inga bekämpningsmedel. Allt är 100% naturligt. Vi främjar efter att bevara vad naturen redan har gett oss genom att skapa varierade odlingar där vi strävar efter att ha en blandningen av olika typer av fruktträd och bärbuskar – för att på sätt både bidra till en polykultur, samt en öka pollinering för omkringliggande ängar och växtlighet.

Att få leva i hjärtat av landsbygden i de Halländska skogarna är ett privilegium. Vi strävar efter att ta tillvara och leva i samspel med naturen i allt vi göra – något som påverkar vårt sätt att jobba och utveckla produkter. För oss finns inget “spill” istället tar vi tillvara på i princip alla rester och använder sedan vår kreativitet och passion för att tänka nytt för att ta fram och utveckla nya produkter. Därtill tar vi självklart också tillvara på solens strålar med hjälp av våra solpaneler för att driva runt stora delar av verksamheten, samt inrättat ett naturligt våtmarkssystem för att minska vår påverkan på existerande fauna och bidra till att skapa så varierade och naturliga livsmiljöer som möjligt för växter och djur – både i och runt våra odlingar.

Kontaktinformation

Stättaredsvägen 587
Kungsbacka
Kontaktperson: Jan Regnér
Telefon: 0340-30088
Telefon: 0734-092380

E-post: info@regner-garden.se
Hemsida: www.regnerbranneri.se

Hitta hit

Öppettider

Säsongsöppet

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Om du kommer ifrån norr:

Kommer du på motorvägen från Kungsbacka mot Varberg, så väljer du avfart nr 57 mot Frillesås. Kör mot Idala/Horred och sväng höger vid Frillesås K:a. Följ sedan skyltning mot Veddige och Stättared.

Om du kommer ifrån söder:

Väljer du vägen från Varberg mot Borås, riksväg 41. Följ då skyltning mot Stättared i Veddige och sväng vänster och sväng sedan av till höger vid nästa skyltning.

Faciliteter

  • Café
  • Kreditkort accepteras
  • Bussparkering
  • Gratis WiFi